ERZİNCAN / MERKEZ - Zeynep Mustafa Han İlkokulu

Mrt

Okulumuz 1/B sınıfı öğretmeni Kezban SİVRİ ve 4/B sınıfı öğretmeni Ümmügülsün DEVRAVUT  Çocuk oyunlarından geleneksel oyunlar,zeka oyunları ve parkur oyunları konulu" Game is my world "  e twinning projesine katıldı.

Şbt

Okulumuz öğretmeni Kezban SİVRİ ve 1/B Sınıfı öğrencileri Steam konulu Steam Kids eTwinning projesine dahil oldular.

Şbt

Okulumuz öğretmeni Kezban Sivri ve öğrencilerinin dahil oldukları Happy With Values, Steam Kids, Better Together eTwinning projeleri kurucusu Ayşe Köse' nin Güvenli İnternet ve eTwinning Etiği konulu söyleşiye 13 Şubat 2024 Salı günü saat 20.00 tüm öğretmenlerimiz davetlidir.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında yapılan faaliyetler.

Ock

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Kezban SİVRİ Türkiye ve Ürdün kurucu ortaklı Happy With Values isimli eTwinning projesine dahil oldular. Projenin amacı yenilikçi ve açık fikirli nesiller yetiştirirken milli ve manevi değerleri koruyup uygularken, milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak.

Çocuğun içindeki en iyiyi ortaya çıkarmak ve kişiliğinin her yönünün gelişmesini sağlamak.Çocuğa Yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak. Web2.0 kullanımını geliştirmek

Her ay düzenli olarak öğrencilerle çeşitli etkinlikler yapılacaktır

Ock

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Kezban SİVRİ Türkiye ve Azerbaycan ortaklı Better Togetter eTwinning projesine dahil oldular. Projenin amacı Akran ilişkilerini geliştirmek. Empati hoşgörü bireysel farklılıklara saygı, Özel gereksinimli çocuklara yönelik farkındalık yaratmak, Mutlu kendine güvenen başarılı empatik ve sosyal gelişimi gelişmiş bireyler yetiştirmek.Her ay düzenli olarak öğrencilerle çeşitli etkinlikler yapılacaktır

Ock

Okulumuz 4.sınıf öğretmenleri Ümmügülsün DEVRAVUT ile Ayşe TUĞ'un 15 Temmuz etkinlik çalışmaları ve 15 Temmuz Okul Gazetesi

Kas

Okulumuz 4. Sınıf öğretmen ve öğrencileri  Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında "Milli Kültür Öğelerimiz" konusunu pekiştirmek için Milli  Kültürümüze ait eşyaların yer aldığı sergi düzenlediler.

Ekm

Candır Kitap Can Hep Birlikte Okuyor Erzincan Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ve tüm personelimiz  okuyor.